inside oud

hét platform met eerlijke beeldverhalen uit de ouderenzorg

VOOR ZORGAANBIEDER

Wat kunt u met ‘Inside Oud’

Zijn jullie als organisatie benieuwd hoe een normale dag er uit ziet? Laat dan een paar onafhankelijke ogen meekijken!

Bij deelname aan Inside Oud komt onze fotograaf een etmaal meekijken. Onze fotograaf is niet zomaar een fotograaf. Romi Tweebeeke behaalde haar Bachelor of Art aan de Kunstacademie en is sindsdien werkzaam als fotograaf binnen het zorglandschap. Ze werkte o.a. in opdracht van Patiëntenfederatie Nederland en Pensioenfonds Zorg & Welzijn. Daarnaast wordt haar werk regelmatig gepubliceerd in de grote landelijke dagbladen. Haar documentaire werkwijze maakt dat zij de normale, dagelijkse dingen, on-geposeerd in beeld weet te vangen. Tijdens een etmaal zal de fotograaf meekijken met verschillende diensten en op een eerlijke, integere manier vastleggen hoe een normale dag er uit ziet. Na afloop zal de fotograaf voor het management een visueel verslag opstellen. Wat is haar opgevallen? Complimenten? Verbeterpunten?

Een selectie van ca. 20 beelden willen wij plaatsen op dit platform. Het platform is bedoeld voor zorgbehoevenden en hun achterban om een zorglocatie te kunnen bekijken op basis van sfeer en gevoel in plaats van cijfers en verkooppraatjes. Tevens is het via de locatiepagina mogelijk om makkelijk een rondleiding / meer informatie aan te vragen. Om dit platform in de toekomst verder te kunnen uitbouwen en goed in de markt te zetten, vragen wij een vergoeding voor de deelname. Echter je krijgt hier ook een hoop moois voor terug!

Wil je meer weten over deelname? Meld je dan vrijblijvend aan!


Aanmelden

Vul hieronder je gegevens in, dan nemen wij contact met je op over de verschillende mogelijkheden!


Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Stuur ons gerust een berichtje!

Nee. Vaak zijn er voorafgaand al enkele gesprekken met ons geweest. Ook wordt soms de cliëntenraad betrokken bij de deelname. Locaties kiezen er zelf voor hoe ze de bewoners en of familie van tevoren betrekken en of zij willen werken met schriftelijke toestemmingsformulieren.

Ja. Op het moment zelf zeker. We proberen ook om achteraf de mensen op de foto’s een exemplaar toe te sturen. Hier komen vaak mooie reacties op terug!

Nee. Dit mag niet. Deze foto’s zijn specifiek geschoten voor dit project. Bovendien vinden wij het gevoelsmatig niet kloppen om beelden die niet op eigen locatie zijn geschoten voor een andere organisatie te gebruiken! Je kunt ons wel vragen om een eigen beeldbank voor jullie te maken. Wij werken met gereduceerde tarieven en hebben veel ervaring met produceren van een goede beeldbank. Bovendien krijg je bij deelname aan Inside Oud ook beelden die jullie zelf mogen gebruiken!

Ons eerste beeldverhaal maakte wij in 2017. Je kunt je voorstellen dat er inmiddels binnen de organisaties alweer verschillende personeelswisselingen zijn geweest. Dit kunnen wij helaas niet bijhouden. Alle zichtbare organisaties hebben destijds ingestemd met deelname. Omdat sommige locaties inmiddels van uiterlijk zijn veranderd hebben wij het jaartal van de foto’s erbij vermeld.

Ja graag. Er zitten wel kosten verbonden aan een deelname. Hiervoor ontvangt de organisatie  o.a. professionele foto’s als tegenprestatie. Kijk op de deelname pagina voor meer informatie.

Uiteraard. De fotograaf houdt altijd 1,5 meter afstand en draagt een mondkapje.

Dat is absoluut ons streven. Wij maken de foto’s en de beeldselectie. Het is niet ons doel om een locatie te verkopen. Ons doel is de zichtbaarheid vergroten en nuanceren. Het verkopen mogen jullie zelf doen!

Deze eerste versie van het platform is gebouwd door Jaap Producties